ROMJUL

Nå har bloggen min ligget stille leeeenge nok.... Har prøvd meg på å designe litt på egen hånd og ikke bare bruke disse ferdige malene. Det ble en veeeeldig romantisk bakgrunn denne gangen.... Kanskje teksten blir litt "borte" i blomstermotivet, men jeg lar det være slik ei stund. Skulle vel egentlig hatt en mere julete bakgrunn.

Romjul ja..... Det er ei fin tid! Sove lenge om morgenen, se litt tv i pysj med kaffe og knask til, sitte i godstolen og nyte synet av ei julepyntet stue med masse telys og god varme i ovnen, mens regnet trommer på taket ute...... og tenke på at man ikke skal på jobb på flere dager enda.. Men vi har da ikke bare latet oss heller da. Vi har jo en Compis som skal ha sin mosjon. Her en ettermiddag hadde vi en tur i marka med gløgg og pepperkaker. Koselig. Ellers har det vært litt mindre trimturer for to- og firbeinte. Så til deg som leser bloggen min: HA EI FORTSATT GOD ROMJUL.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Løvens hule

Løvens hule

43, Hadsel

Dette er ei jente som sjelden kjeder seg. Jeg har alltid lyst til å skape noe, og mine hobbyer er mange. Problemet er TID.... Jeg liker å få ting ferdig FORT. Store lappetepper eller andre langtidsprosjekter holder jeg meg helst unna. Men jeg liker også å være ute på tur. Da får jeg gjerne ideer til prosjekter, finner løsninger på ting, eller rett og slett bare slappet av.

Kategorier

Arkiv

hits